Vedran Tolić

//Vedran Tolić

Vedran Tolić

Vedran Tolić je profesionalni fotograf koji živi u Zagrebu, a dostupan za poslove po Hrvatskoj i bilo kojoj svjetskoj lokaciji. 2009. godine ozbiljnije se počeo baviti fotografiranjem, a 2011. završio je preddiplomski studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Dvije godine poslije u listopadu je stekao titulu magistra novinarstva na istom fakultetu. Nedugo zatim otvara tvrtku Digitalna produkcija s kojom uspješno posluje. Kroz posao je stekao brojne reference, a njihov popis možete pronaći na njegovoj internetskoj stranici u kategoriji ”reference”- http://www.vedrantolic.com/blog/2013/9/reference .

Što na sve kaže Vedran: „Polaznici akademije #Poduzetnik će dobiti sve potrebne informacije kada su u pitanju razni oblici fotografiranja. Od samog teoretskog dijela, do praktičnog u kojem će se obavljati snimanja proizvoda u studijskim uvjetima, do onog vezanog za postprodukciju materijala. Nakon održanih predavanja svi polaznici će dobiti jasnu viziju vezanu za fotografiranje, od kadriranja i promišljanja, samog fotografiranja, do kvalitetne postprodukcije materijala na svom uređaju (mobitel/računalo). Ambijentalno ili umjetno svjetlo? Proći ćete obje varijante i vidjeti kada treba koristiti samo jedno ili drugo ili kada kombinirati oba.“


Na našem Vedranu je da Vam sve objasni, a na Vama je da se prijavite na akademiju još danas.
Vedrana pratite na: http://www.vedrantolic.com/

By | 2018-03-27T10:31:21+00:00 February 8th, 2017|Biografije|0 Comments

About the Author:

Matija Pinko je Senior marketing strategist tvrtke Goldy eventi, čijoj grupaciji pripada i projekt akademija Hashtag poduzetnik. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u svijetu društvenih mreža pridonosi radu svih društvenih mreža grupacije te ujedno pruža konzalting usluge vanjskim suradnicima.

Leave A Comment