Matija Pinko

Matija Pinko

Matija Pinko

 

Matija Pinko je mladi community manager koji je svoje znanje stekao radom u Hrvatskom Telekomu gdje je zaposlen posljednje 4 godine, trenutno na poziciji assistant managera za B2B prodaju. Rođen 15.02.1993. te je najmlađi član tima, no svoje znanje opravdava iskustvom u prodajnim i komunikacijskim vještinama koje je usavršavao u direktnim kontaktima s korisnicima, od face to face prodaje do društvenih mreža.

Završio je I. tehničku školu Tesla te trenutno studira održavanje računalnih sustava na Veleučilištu Velika Gorica, neprestano se usavršavajući u svim segmentima online marketinga koja mu je uz to što mu je posao i najveća strast. Izvršni je urednik auto portala 360drive gdje također radi kao testni vozač i glavni urednik Facebook stranice. Potpredsjednik je udruge mladih poduzetnika Pametna špica. Tvrdi da za njega struka ne postoji te sebe opisuje kao team playera, oportunista, profesionalca i čovjeka za koji izazov ne postoji. Svestran, prilagodljiv svim situacijama i upoznat s trendovima na društvenim mrežama, za polaznike akademije ima samo jednu poruku: „Samo Vas jedan lajk dijeli od milijuna!“


Polaznici će kod Matije naučiti mnogobrojne tajne zanata gradnje online Communityja, vođenja webshopa, pravilnog korištenja hashtaga i ispravnog brandiranja Vašega businessa. Nakon predavanja polaznicima će ostati samo jedno, da uz svoje ime dodaju #poduzetnik!

 

By | 2017-03-15T22:51:19+00:00 February 20th, 2017|Naš tim|0 Comments

Leave A Comment