Matija Pinko

//Matija Pinko

Matija Pinko

Matija Pinko je mladi community manager koji je svoje znanje stekao radom u Hrvatskom Telekomu gdje je radio 5 godina te stekao svoja prva znanja o održavanju društvenih mreža. Trenutno je voditelj marketinga tvrtke Goldy eventi te rukovodi cjelokupnim radom akademija Hashtag poduzetnik. Rođen 15.02.1993. te je najmlađi član tima, no svoje znanje opravdava iskustvom u prodajnim i komunikacijskim vještinama koje je usavršavao u direktnim kontaktima s korisnicima, od face to face prodaje do društvenih mreža.

Završio je I. tehničku školu Tesla te trenutno studira održavanje računalnih sustava na Veleučilištu Velika Gorica, neprestano se usavršavajući u svim segmentima online marketinga koja mu je uz to što mu je posao i najveća strast. Izvršni je urednik auto portala 360drive gdje također radi kao testni vozač i glavni urednik Facebook stranice. Potpredsjednik je udruge mladih poduzetnika Pametna špica. Tvrdi da za njega struka ne postoji te sebe opisuje kao team playera, oportunista, profesionalca i čovjeka za koji izazov ne postoji. Svestran, prilagodljiv svim situacijama i upoznat s trendovima na društvenim mrežama, za polaznike akademije ima samo jednu poruku: „Samo Vas jedan lajk dijeli od milijuna!“


Polaznici će kod Matije naučiti mnogobrojne tajne zanata gradnje online Communityja, vođenja webshopa, pravilnog korištenja hashtaga i ispravnog brandiranja Vašega businessa. Nakon predavanja polaznicima će ostati samo jedno, da uz svoje ime dodaju #poduzetnik!

 

By | 2018-03-27T10:31:48+00:00 February 20th, 2017|Biografije|0 Comments

About the Author:

Matija Pinko je Senior marketing strategist tvrtke Goldy eventi, čijoj grupaciji pripada i projekt akademija Hashtag poduzetnik. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u svijetu društvenih mreža pridonosi radu svih društvenih mreža grupacije te ujedno pruža konzalting usluge vanjskim suradnicima.

Leave A Comment