Spec.ing. Miško Macolić Tomičić

//Spec.ing. Miško Macolić Tomičić

Spec.ing. Miško Macolić Tomičić

Miško je jako rano stekao unozemno iskustvo i rad u start-up inkubatoru što mu je omogućilo je širi spektar pogleda na problem te primjenu inovativnih rješenja.

Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na sve svoje projekte. Osnivač je web stranice „Essence of Croatia“ koja promiče skrivene ljepote Hrvatske te je svakoga dana u dodiru s digitalnim marketingom. Osim toga zaposlen je u španjolskoj tvrtki „Spain Internship“ gdje je odgovoran za razvoj novog tržišta, poslovanja i usluga.
Diplomirao je kreativni menadžment na Visokoj tehničko – poslovnoj školi Politehnika Pula, te je član „Start-up udruge Pula“ koja promiče poduzetništvo, „Alumni udruge Politehnike Pula“ i dio je tima „Inspire me konferencija“ namijenjene motiviranju mladih ljudi.
Miško tečno govori četiri jezika: engleski, talijanski, španjolski i naravno hrvatski. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku. Posljednjih pet godina svoga života posvetio je digitalnom marketingu i cjeloživotnom učenju.

Polaznici akademije imat će priliku naučiti o oglašavanju na društvenim mrežama,
optimizaciji vremena na društvenim mrežama i webu, a naučit će koristiti i razne alate za dizajn, upravljanje i razvoj prisutnosti na webu. Polaznici će naučiti osnove SEO optimizacije i analize rezultata.

Uz pomoć naučenog znanja na „#Poduzetnik akademiji“ polaznici će poboljšati svoju sliku na webu što će se pozitivno odraziti i na njihovo poslovanje. Korištenjem online alata polaznici će uštedjeti vrijeme, a svi znamo da je vrijeme novac. Uz jednostavan i privlačan dizajn povećat ćete svjesnost okoline o vašem brendu.
Planiraj, izradi i na kraju prati rezultate!
Njegov moto je da je i najveći stručnjak nekada bio tek početnik te da svatko može naučiti!

Na stranici Essence of Croatia možete pronaći informacije o popularnim mjestima u Hrvatskoj poput Zagreb, Dubrovnik, Split, Rijeka, Pula, Rovinj Osijek te i o mjestima koja nisu lako uočljiva oku “običnog turista”.

Miškov rad pratite na: www.essenceofcroatia.com i na Facebook stranici Essence of Croatia

By | 2018-03-27T10:31:51+00:00 June 5th, 2017|Biografije|0 Comments

About the Author:

Matija Pinko je Senior marketing strategist tvrtke Goldy eventi, čijoj grupaciji pripada i projekt akademija Hashtag poduzetnik. Sa svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u svijetu društvenih mreža pridonosi radu svih društvenih mreža grupacije te ujedno pruža konzalting usluge vanjskim suradnicima.

Leave A Comment